Over ara

ara Shoes - Een familiebedrijf

Wij zijn een bedrijf met meer dan 2.700 medewerkers. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen schoenen over de hele wereld en zijn gevestigd in Langenfeld / NRW / Duitsland. We zijn al meer dan 70 jaar in familiebezit.


Verantwoordelijkheid is een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsbeleid - jegens het milieu bij de inkoop en productie van materialen, jegens medewerkers, leveranciers en hun gezinnen. En vooral naar onze handelspartners en klanten, die onze belangrijkste verkooppijlers zijn.


Verantwoordelijkheid is ook de reden voor de voortdurende kwaliteitscontrole van onze producten door onafhankelijke instituten.


Meer over het merk ara

Onze Schoenen

Al meer dan zeven decennia ontwikkelt ara Shoes een verscheidenheid aan eersteklas kwaliteitsschoenen - altijd geleid door de visie dat elke schoen net zo individueel moet zijn als de eigenaar. Ons merk staat voor de zeldzame combinatie van comfort en eigentijds design.

Bij ons vindt u de schoen die zowel modieus als comfortabel is. Elke schoen wordt gemaakt in een handenarbeid-intensief productieproces met maximaal 130 individuele werkstappen.

Er worden alleen geselecteerde materialen gebruikt die zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen. De spreekwoordelijke ara-kwaliteit wordt continu gecontroleerd en gedocumenteerd door onafhankelijke instituten.


Meer over onze schoenen

€10 korting !
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang €10 korting !*