Betaalwijzen

U kunt bij ons kiezen voor de volgende betalingsmogelijkheden:


  • Aankoop op rekening
  • iDeal
  • Vooruit betalen per bank
  • Creditcard (Visa Card en MasterCard)
  • PayPal
  • Amazon Pay
  • Apple Pay
  • Betalen met kortingscodes (vouchers)
  • Betalen bij niet direct leverbare producten
  • Betalen in het geval u levering en betaling op termijn wenst (i.v.m. vakantie bijvoorbeeld)


Aankoop op rekening (alleen binnen Nederland en België)

n het geval van een aankoop op rekening verkrijgen wij ter bescherming van onze legitieme belangen kredietinformatie op basis van wiskundig-statistische processen van Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstraße 11, 41460 Neuss. Voor dit doel geven wij de persoonsgegevens die nodig zijn voor een kredietcontrole door aan Creditreform Boniversum GmbH en gebruiken de ontvangen informatie over de statistische waarschijnlijkheid van wanbetaling voor een afgewogen beslissing over het aangaan, uitvoeren of beëindigen van de contractuele relatie. Het kredietrapport kan waarschijnlijkheidswaarden (scorewaarden) bevatten, die worden berekend op basis van wetenschappelijk erkende wiskundig-statistische methodes en die onder meer adresgegevens bevatten. Uw belangen worden afgewogen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Een aankoop op rekening is alleen mogelijk als het factuur- en afleveradres met elkaar overeenkomen. Dit adres moet ook in België of Nederland zijn. Zorg er ook voor dat u uw huidige woonadres als factuuradres invoert. Zelfs kleine fouten, zoals verkeerd om geplaatste cijfers, kunnen ertoe leiden dat een aankoop op rekening niet mogelijk is. Bij aankoop op rekening ontvangt u de factuur als PDF-document per e-mail nadat uw bestelling is verzonden. De aankoopprijs dient te worden betaald binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. De maximale bestelwaarde per klant is € 500,00.
Maak het bedrag binnen 14 dagen na bestelling over op het volgende rekeningnummer:
Ontvanger: Schuhhandelsges. Ruhr mbH Bankinstituut:Volksbank Ruhr Mitte
BIC: GENODEM1GBU
IBAN: DE 44 4226 0001 0005 6258 02

Vermeld in het veld ‘omschrijving/mededelingen’ uw order- of factuurnummer..

Betalen met iDEAL (alleen voor klanten in Nederland)
Klanten met een bankrekening bij een Nederlandse bank kunnen per iDEAL betalen. Selecteer tijdens het bestelproces iDEAL als betaalmethode en selecteer vervolgens in het keuzemenu uw bank. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de online portal van uw bank, waar u zich kunt aanmelden met uw toegangsgegevens voor online bankieren om de betaling te doen. Alle details van de transactie zijn al ingevuld en u hoeft alleen de betaling te bevestigen. Na de succesvolle betaling wordt u automatisch teruggeleid naar onze online winkel en ontvangt u een orderbevestiging per e-mail.

 
Vooruit betalen per bank
Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin onze bankgegevens. Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk na ontvangst van deze bankgegevens aan ons over te maken. 
Wanneer u aan ons het bedrag overmaakt, vermeldt u dan alstublieft het bestelnummer.

Ontvanger: Schuhhandelsges. Ruhr mbH 
Naam van de bank: Volksbank Ruhr Mitte
IBAN: DE87 4226 0001 0005 6258 04
BIC: GENODEM1GBU 

N.B.: Sommige banken hebben voor internetbankieren, omwille van de veiligheid, speciale instellingen voor overboekingen naar het buitenland. U kunt hierover meer informatie vragen bij de klantenservice van uw bank.

Betalen met creditcard
Wij accepteren op het moment Visa Card en MasterCard. Na het sluiten van de overeenkomst zal uw creditcardmaatschappij de opdracht ontvangen het verschuldigde bedrag te voldoen. Op uw creditcardafschrift zal de betaling worden vermeld onder het kenmerk ‘Ruhr mbH’.

Betaling per Paypal (creditcard, automatische incasso)
Bij het selecteren van de betaalmethode Paypal vindt de betalingsverwerking plaats via PayPal (Europa) S.à R.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg volgens de huidige PayPal-gebruiksvoorwaarden. Paypal accepteert de volgende creditcards: Visa, Mastercard, American Express, Discover, UnionPay. In deze betaalmethode ontstaan ​​geen verdere kosten behalve eventuele wisselkoerskosten indien de betaling wordt gedaan in een andere valuta dan in EUR of indien uw creditcardbedrijf extra kosten in rekening brengt. De gebruiksvoorwaarden van Paypal vindt u hier: 
https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/useragreement-full/ (voor klanten met een bestaand PayPal-account) of hier https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacywax-full?locale.x=de_DE (voor klanten zonder Paypal-account).
 
Betalen met Amazon Pay (Amazon-account vereist)
Met Amazon Pay kunt u eenvoudig betalen met uw betaling- en adresinformatie die is opgeslagen bij Amazon. Om te betalen met Amazon Pay, hebt u een Amazon-account nodig. Als u geen Amazon-account hebt, kunt u tijdens het bestelproces een bijbehorende account openen. Voor het betalingsproces, klikt u op de (gele) knop "Amazon Pay" of selecteert u “Amazon Pay”. Na de succesvolle aanmelding bij Amazon hebt u de mogelijkheid om uw betaling en adresinformatie aan te passen en de bestelling te voltooien. Het betalingsproces met Amazon Pay is snel, is gemakkelijk en veilig. U hebt geen gast- noch een klantaccount van onze winkel nodig. Het betalingsproces loopt volledig via Amazon. U hoeft geen adres- en betalingsgegevens aan ons door te geven en er worden geen gevoelige gegevens aan ons verzonden. Door te kopen via Amazon Pay zijn er geen extra kosten verbonden aan uw betaling.

Betalen met Apple Pay
Met Apple Pay kunt u in onze onlineshop bijzonder snel en gemakkelijk aankopen doen, omdat u bij het winkelen met uw Apple-apparaat geen formulieren hoeft in te vullen en geen klantaccount hoeft aan te maken. Nadat u uw accountgegevens eenmalig via de wallet-app hebt opgeslagen, selecteert u in het bestelproces gewoon Apple Pay als betaalmethode. U kunt Apple Pay koppelen aan zowel een creditcard als een acceptgiro. Vervolgens bevestigt u de betaling via Face ID of Touch ID.

Betalen met kortingscodes (vouchers)
Wij bieden actievouchers/kortingscodes met een vooraf bepaalde geldigheidsperiode als onderdeel van reclameuitingen. Onze vouchers kunnen alleen in de aangegeven periode worden ingewisseld en slechts één keer worden gebruikt als onderdeel van een bestelproces. We behouden ons het recht voor om een minimale bestelwaarde als voorwaarde te stellen bij het gebruik van vouchers. Het restbedrag dat overblijft na inwisselen van de vouchter kan worden betaald met de door ons aangeboden betalingsopties. De waarde van een voucher kan niet in contanten worden uitbetaald. De waarde van de voucher wordt ook niet terugbetaald als de bestelde goederen geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd.Vouchers kunnen alleen worden ingewisseld vóór het afsluiten van een bestelproces. Een daaropvolgende creditering is helaas niet mogelijk. De voucher kan niet worden overgedragen aan derden. Meerdere verschillende vouchers kunnen niet worden gecombineerd, tenzij we anders zijn overeengekomen. Als u een voucher en geretourneerde goederen hebt ingewisseld in het kader van het wettelijke herroepingsrecht, behouden we ons het recht voor om de oorspronkelijke prijs te berekenen voor de goederen die u niet hebt teruggestuurd. Dit is alleen van toepassing als de waarde van de bestelling onder de respectievelijke waarde van de actiecoupon / minimale bestelwaarde valt, met aftrek van de geretourneerde goederen.

Betalen bij niet direct leverbare producten
In het geval producten niet direct leverbaar zijn, kunt u het best kiezen om vooruit per bank te betalen. (Bij de betalingswijzen automatische incasso, creditcard en PayPal kunnen wij geen invloed uitoefenen op de datum waarop het bedrag wordt afgeschreven, aangezien het bedrag automatisch wordt afgeschreven nadat u de bestelling hebt afgerond.) U ontvangt van ons een bericht wanneer uw producten leverbaar zijn en daarna kunt u het orderbedrag op onze rekening overmaken.

Betalen in het geval van levering en betaling op termijn
Indien u voor een levering en betaling op termijn kiest, bijvoorbeeld wanneer u bestelt op 30 september (zodat de artikelen alvast op uw naam gereserveerd staan) maar de levering en betaling wilt laten plaatsvinden na 10 oktober (i.v.m. vakantie bijvoorbeeld), kunt u het best kiezen voor de betalingsmogelijkheid ‘vooruit betalen per bank’. (Bij de betalingswijzen creditcard en PayPal kunnen wij geen invloed uitoefenen op de datum waarop het bedrag wordt afgeschreven, aangezien het bedrag automatisch wordt afgeschreven nadat u de bestelling hebt afgerond.) U geeft vervolgens uw bank opdracht om het bedrag op 9 oktober naar ons over te schrijven. Uw schoenen worden verstuurd zodra uw betaling op onze rekening staat. Wij houden binnengekomen bestellingen waarvan nog geen betaling is ontvangen, 2 weken voor u vast. Wenst u een langere termijn, mail ons even.
€10 korting !
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang €10 korting !*