Loafers van ara - comfortabel, elegant en veelzijdig

Loafers, ook wel slip-ons of loafers genoemd, worden gekenmerkt door hun tijdloze ontwerp.
Dankzij de klassieke look kunnen ze op veel manieren worden gecombineerd: of ze nu classy chic of casual modern zijn - loafers zijn echte allrounders en mogen in geen enkele schoenengarderobe ontbreken.

Loafers van ara - comfortabel, elegant en veelzijdig

Slip-on schoenen voor elke gelegenheid!

Ara biedt voor elke gelegenheid instappers in verschillende designs. Of u nu een chique schoen voor op kantoor zoekt, iets sportiefs zoekt voor uw vrije tijd of met elegante voeten door de avond schrijdt: met het grote aanbod van ara vindt u voor elke gelegenheid snel de juiste schoen. Laat u verwennen door het comfort van deze modellen. De schoenen bieden de perfecte grip. Ze zijn comfortabel en een echte traktatie voor uw voeten.

Koopadvies voor instappers: wat zijn de verschillen?

Ara biedt instapschoenen in verschillende uitvoeringen..

De sportieve modellen zijn vergelijkbaar met de sneaker. Ze hebben echter geen vetersluiting of klittenband. Kleine stretch-inzetstukken zorgen ervoor dat u gemakkelijker in de schoen glijdt

De elegante varianten vallen vooral op door hun chique uitstraling. Hoogwaardige materialen en verfijnde details. Zo maken vleugelkappen, lyra-perforaties, kwastjes of lakleren elementen de schoen tot een echt hoogtepunt.

De mocassin is een speciaal soort instapper. Dit zijn platte schoenen, met als kenmerk de typische gewelfde naad op het oppervlak. Mocassins worden met de hand gemaakt en zijn een echte klassieker die u goed kunt dragen bij zomers weer

U kunt ook de typische penny loafers in college-stijl vinden bij ara. Ze worden beschouwd als een doorontwikkeling van de mocassin. Kenmerkend zijn de allround naad, het leren bandje met een split over de wreef en het kleine hakje. Deze modellen zijn modieus en absoluut geschikt voor dagelijks gebruik.

Bij ara zijn er instappers die, als comfortabele schoenen, ook aan speciale behoeften voldoen. Een comfortabele snit en een kleine ritssluiting maken het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te trekken, zelfs voor bredere voeten. De speciale buitenzool en het voetbed ontlasten de gewrichten en beschermen de ligamenten.

Perfect voor iedere outfit

Combineer eenvoudig instappers volgens uw wensen! Bent u op zoek naar een outfit voor op kantoor, draag dan bijvoorbeeld een zwarte loafer bij een chino en een zijden blouse. Met een blazer maakt u de look helemaal af. Wie van meer casual houdt, kan de instappers combineren met een smalle jeans. Voeg een witte blouse of een mooie oversized trui toe - de perfecte outfit voor een wandeling door de stad is klaar. Mocassins passen geweldig bij een cropped broek of een smalle, witte spijkerbroek. Samen met een blouse met korte mouwen of een mooi overhemd een frisse zomeroutfit. De elegante modellen zijn een geweldige metgezel voor de avond of voor familiefeesten. Ze goed te combineren met een korte rok of broek. Met hun subtiele look zijn de comfortabele schoenen echte combinatiewonderen. Ze passen in principe bij elke outfit en zijn perfect voor langere wandelingen, zoals rondwandelingen door de stad.

De bijzondere eigenschappen van de schoenmodellen van ara

De ara-instappers zijn chique en elegant. Maar ze hebben nog veel meer te bieden. Ze blinken vooral uit door hun hoogwaardige afwerking. Geselecteerde bovenmaterialen zoals echt leer versterken het uiterlijk van de schoen en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze robuust en duurzaam zijn. Bovendien bieden deze modellen u een heerlijk draagcomfort. Ze zijn niet alleen gemakkelijk aan en uit te trekken, ze zijn ook ademend. Uw voeten profiteren van een aangenaam schoenklimaat. De buitenzolen zijn gemaakt van moderne materialen. Dit maakt ze licht en flexibel en biedt u gemak bij elke stap. De binnenzool van de modellen met uitneembaar voetbed kan eenvoudig worden verwijderd en verwisseld voor op maat gemaakte inlegzolen. Ook wie geen inlegzolen nodig heeft, zal blij zijn met het uitneembare voetbed. Veel modellen uit deze categorie zijn verkrijgbaar in de comfortbreedte H, zodat ook de wat bredere voeten zich kunnen sieren met modieus schoeisel.


Uitgerust met de Gore-Tex-functie, zijn de geselecteerde versies waterdicht en ademend en zijn ze een geweldige metgezel op koude, oncomfortabele regenachtige dagen.

Ontdek nu het ruime aanbod damesschoenen van hoge kwaliteit bij ara. In ons diverse assortiment vindt u ook andere modellen, zoals pumps en ballerina's. Bestel nu online en profiteer van snelle, gratis verzending rechtstreeks bij u thuis!

Koopadvies: zo koopt u de juiste maat schoenen

De meeste mensen kennen hun schoenmaat heel goed. Bij de breedte is dit zelden het geval. Dit is echter cruciaal voor een goed draagcomfort en gezonde voeten. Zo meet u de schoenbreedte: ga eerst rechtop staan en verplaats uw gewicht gelijkmatig aan beide kanten. Vraag een tweede persoon om op het breedste punt een meetlint rond de bal van uw voet te leggen. Neem nu het resultaat in centimeters van de schoenbreedtetabel.

Schoenwijdte

Nederlandse
Maat
E F G H K
35 20,7 21,2 21,7 22,2 23,2
36 21,1 21,6 22,1 22,6 23,6
37 21,5 22 22,5 23 24
38 21,9 22,4 22,9 23,4 24,4
39 22,3 22,8 23,3 23,8 24,8
40 22,7 23,2 23,7 24,2 25,2
41 23,1 23,6 24,1 24,6 25,6
42 23,5 24 24,5 25 26
43 23,9 24,4 24,9 25,4 26,4
44 24,38 24,8 25,3 25,8 26,8

Hetzelfde geldt voor de schoenbreedte als voor de schoenmaat: Als u tussen twee maten in zit, kies dan bij twijfel de grotere. Dit zorgt ervoor dat uw voeten altijd voldoende ruimte hebben.

€10 korting !
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang €10 korting !*