Betaalwijzen

Betaalwijzen

U kunt bij ons kiezen voor de volgende betalingsmogelijkheden:

 Achteraf betalen per bank (op rekening)
• iDeal
• Vooruit betalen per bank
• Creditcard (Visa Card en MasterCard)
• PayPal
• Amazon Pay
• Apple Pay
• Betalen met kortingscodes (vouchers)
• Betalen bij niet direct leverbare producten
• Betalen in het geval u levering en betaling op termijn wenst (i.v.m. vakantie bijvoorbeeld)

 

Aankoop op rekening (alleen binnen Nederland en België)

In het geval van een aankoop op rekening verkrijgen wij ter bescherming van onze legitieme belangen kredietinformatie op basis van wiskundig-statistische processen van Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstraße 11, 41460 Neuss. Voor dit doel geven wij de persoonsgegevens die nodig zijn voor een kredietcontrole door aan Creditreform Boniversum GmbH en gebruiken de ontvangen informatie over de statistische waarschijnlijkheid van wanbetaling voor een afgewogen beslissing over het aangaan, uitvoeren of beëindigen van de contractuele relatie. Het kredietrapport kan waarschijnlijkheidswaarden (scorewaarden) bevatten, die worden berekend op basis van wetenschappelijk erkende wiskundig-statistische methodes en die onder meer adresgegevens bevatten. Uw belangen worden afgewogen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Een aankoop op rekening is alleen mogelijk als het factuur- en afleveradres met elkaar overeenkomen. Dit adres moet ook in België of Nederland zijn.
Zorg er ook voor dat u uw huidige woonadres als factuuradres invoert. Zelfs kleine fouten, zoals verkeerd om geplaatste cijfers, kunnen ertoe leiden dat een aankoop op rekening niet mogelijk is.
Bij aankoop op rekening ontvangt u de factuur als PDF-document per e-mail nadat uw bestelling is verzonden. De aankoopprijs dient te worden betaald binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. De maximale bestelwaarde per klant is € 350.

Maak het bedrag binnen 14 dagen na bestelling over op het volgende rekeningnummer:
Ontvanger: Schuhhandelsges. Ruhr mbH
Bankinstituut: Volksbank Ruhr Mitte
BIC: GENODEM1GBU
IBAN: DE 44 4226 0001 0005 6258 02
Vermeld in het veld ‘omschrijving/mededelingen’ uw order- of factuurnummer.

Betalen met iDEAL (alleen voor klanten in Nederland)

Onmiddelijk na het afsluiten van de bestelling krijgt uw bank de opdracht om het aankoopbedrag van uw rekening af te schrijven. Op uw bankrekeningafschrift vindt u uw aankoop terug met het betalingskenmerk 'SHG Ruhr mbH''.

 

 

Vooruit betalen per bank

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin onze bankgegevens. Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk na ontvangst van deze bankgegevens aan ons over te maken.

 

Wanneer u aan ons het bedrag overmaakt, vermeldt u dan alstublieft het bestelnummer.

 

Ontvanger: Schuhhandelsges. Ruhr mbH

Kontonummer: 5625804
Bankname: Volksbank Ruhr Mitte 
Bankleitzahl: 42260001 
BIC: GENODEM1GBU 
IBAN: DE87 4226 0001 0005 6258 04

 

N.B.: Sommige banken hebben voor internetbankieren, omwille van de veiligheid, speciale instellingen voor overboekingen naar het buitenland. U kunt hierover meer informatie vragen bij de klantenservice van uw bank.

 


Betalen met creditcard

Wij accepteren op het moment Visa Card en MasterCard. Na het sluiten van de overeenkomst zal uw creditcardmaatschappij de opdracht ontvangen het verschuldigde bedrag te voldoen. Op uw creditcardafschrift zal de betaling worden vermeld onder het kenmerk ‘Ruhr mbH’.

 

 

Betalen via PayPal

De betalingswijze PayPal maakt het voor u mogelijk om na afronding van de bestelling het verschuldigde bedrag te voldoen door middel van een PayPal-tegoed of door middel van een aan PayPal gekoppelde creditcard. Deze betaalwijze is ideaal indien u niet over een Duitse bankrekening beschikt of geen creditcard tot uw beschikking hebt. Wanneer u via PayPal betaalt, worden er voor u als klant geen extra kosten in rekening gebracht. U dient wel te beschikken over een geverifieerd PayPal-account. Na afronding van de bestelling wordt het bedrag automatisch naar het PayPal-account van Schuhhandelsgesellschaft Ruhr mbH overgemaakt en zal uw bestelling zo snel mogelijk worden verzonden.

 

Betalen met Amazon Pay (Amazon-account vereist)

Met Amazon Pay (voorheen Amazon Payments) kunt u gemakkelijk betalen met uw bij Amazon opgeslagen betalings- en adresinformatie. Om met Amazon Pay te betalen, hebt u een Amazon-account nodig. Als u geen Amazon-account hebt, dan kunt u tijdens het bestelproces een account openen. Klik voor deze betaalmogelijkheid op de gele knop "Betalen met Amazon". Na uw aanmelding bij Amazon, kunt u uw betalings- en adresgegevens aanpassen en de bestelling voltooien. Betalen met Amazon Pay gaat snel, gemakkelijk en veilig. U heeft bij onze online shop geen gastaccount of klantaccount nodig. Het betalingsproces loopt volledig over Amazon. U hoeft geen adres- en betalingsgegevens op te geven en er worden geen gevoelige gegevens naar ons verzonden. Door te kopen via Amazon Pay betaalt u geen extra kosten.

 

 

 

Betalen bij niet direct leverbare producten

In het geval producten niet direct leverbaar zijn, kunt u het best kiezen om vooruit per bank te betalen. (Bij de betalingswijzen automatische incasso, creditcard en PayPal kunnen wij geen invloed uitoefenen op de datum waarop het bedrag wordt afgeschreven, aangezien het bedrag automatisch wordt afgeschreven nadat u de bestelling hebt afgerond.) U ontvangt van ons een bericht wanneer uw producten leverbaar zijn en daarna kunt u het orderbedrag op onze rekening overmaken.

 

 

Betalen in het geval van levering en betaling op termijn

Indien u voor een levering en betaling op termijn kiest, bijvoorbeeld wanneer u bestelt op 30 september (zodat de artikelen alvast op uw naam gereserveerd staan) maar de levering en betaling wilt laten plaatsvinden na 10 oktober (i.v.m. vakantie bijvoorbeeld), kunt u het best kiezen voor de betalingsmogelijkheid ‘vooruit betalen per bank’. (Bij de betalingswijzen automatische incasso, creditcard en PayPal kunnen wij geen invloed uitoefenen op de datum waarop het bedrag wordt afgeschreven, aangezien het bedrag automatisch wordt afgeschreven nadat u de bestelling hebt afgerond.) U geeft vervolgens uw bank opdracht om het bedrag op 9 oktober naar ons over te schrijven. Uw schoenen worden verstuurd zodra uw betaling op onze rekening staat.

Wij houden binnengekomen bestellingen waarvan nog geen betaling is ontvangen, 2 weken voor u vast. Wenst u een langere termijn, mail ons even.

Laatst bekeken
Krijg €10 korting
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang 10 euro korting!*