Van meeting tot Happy Hour: De perfecte office looks

Maak een fashion statement op kantoor met je schoenen en geniet van het comfort van onze modellen.

Een kantooruitstraling is niet compleet zonder de juiste schoenen! Van klassieke loafers tot stijlvolle modellen met comfortabele hakken, bieden we een selectie die je look van vergadering tot na-werk-evenement begeleidt. Comfort en stijl zijn absoluut onmisbaar!
Anna
Model

Sneakers op kantoor: de perfecte mix van comfort en stijl

Tegenwoordig veroveren sneakers ook de kantoorwereld en brengen ze een frisse wind in de traditionele zakelijke uitstraling.

Gecombineerd met klassieke kantoorstukken zoals een stijlvolle rok en een eenvoudig shirt, geeft de sneaker een casual tintje aan je outfit, zonder daarbij je professionele uitstraling aan te tasten.

Klassieke jeans, elegante schoenen: jouw alledaagse upgrade voor op kantoor

We kennen allemaal de veelzijdigheid van een goede jeans - het is een tijdloze klassieker die naadloos in elke garderobe past. De combinatie van jeans en onze elegante pump 'Graz' is niet alleen perfect voor een dag op kantoor, maar begeleidt je ook stijlvol naar je vrije avond.

Elegant en comfortabel
"After-work en kantoor-look in één"

Zomerse chique op kantoor

Een traditionele blazer samen met een nette chino-broek is een tijdloze kantoorlook die zowel professioneel als comfortabel is. Onze sandaal 'Bilbao' kan een frisse en luchtige touch aan je outfit geven. Door de slimme combinatie van klassieke kantoorkleding en open schoenen kun je niet alleen het hete weer weerstaan, maar ook je kantooruitstraling met gemak en stijl verbeteren.

Gemak in het kantoorleven
"Sandaal Bilbao"

Kijk rond in ons assortiment, laat je inspireren en ontdek je dagelijkse metgezel voor kantoor in onze online winkel.

Verwante producten

Kleuren
groen
blauw
roze
Kleuren
zwart
roze
wit
Kleuren
wit
zwart
Kleuren
wit
roze
blauw
€10 korting !
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang €10 korting !*