Nieuwigheden van het seizoen

Vind jezelf opnieuw uit en laat je persoonlijkheid zien - met de nieuwe ara collectie!

Je geliefde ara's zijn meer dan alleen schoenen - ze zijn een uiting van jouw persoonlijkheid en stijl. Van tijdloze klassiekers tot gedurfde modellen, ze bieden eindeloze mogelijkheden om jouw look vorm te geven en jouw individualiteit te benadrukken. Ontdek hoe je jouw ara-schoenen slim kunt combineren in het nieuwe seizoen om jouw look een upgrade te geven.
Anna
Modèle

STIJLVOLLE COMBINATIE

Een jeans is de perfecte metgezel voor onze hoge sneakers. Kies daarbij voor een jeans in een middelgrote tot donkere blauwtint om een harmonieus contrast met de sneakers te creëren. Een jas in een warme bruine of crèmekleurige tint haalt subtiel de kleur van de sneakers naar voren.

STREETSTYLE MET FINESSE

Voor een stedelijke uitstraling zijn de sneakers "Rom" de perfecte keuze. Combineer ze voor een stijlvolle verschijning met een lang vest en een pet in dezelfde diepe kleurtint. Houd het bovenstuk en de jeans in subtiele grijstinten om een harmonieuze algehele indruk te creëren.

Jouw perfecte metgezel
Sneakers Rom

MUST-HAVE VOOR DE HERFST

Ongeacht welke stijl je ook verkiest - of het nu cool, nonchalant of elegant is - de veelzijdig te combineren enkellaars "Denver" zou zeker een plek moeten vinden in jouw schoenencollectie. Als je nog op zoek bent naar outfit-inspiratie, zou de combinatie van Anna je kunnen interesseren: ze combineert een eenvoudige grijze gebreide jurk met een elegante zwarte zijden panty en een kort gesneden zwarte jas.

Herfstfavoriet
Veelzijdige combineerbaar

CASUAL CHIC MET KENT

Voor jouw nonchalant-elegante uitstraling, combineer je jouw loafers zelfverzekerd met jeans en een blazer. Door de kleuren van jouw loafers subtiel op jouw tas te laten aansluiten, creëer je een aantrekkelijke harmonie. Deze look is veelzijdig inzetbaar en geeft je een tijdloze uitstraling voor uiteenlopende gelegenheden.
Het aankomende seizoen biedt jou de kans om jezelf opnieuw uit te vinden, trends te zetten en je stijl op spannende wijze te variëren. Waarom wachten, als je nu je garderobe nieuw leven kunt inblazen en je persoonlijkheid kunt laten schitteren?

Verwante producten

Sale
Kleuren
zwart
Veterschoen Canberra caramel

€ 128,00* € 149,95* voorm. EIA (14.64% bespaard)
€10 korting !
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang €10 korting !*