Sneakers van ara - sportief, modern, veelzijdig

Sneakers zijn niet meer weg te denken. Oorspronkelijk ontworpen voor sport, zijn ze een van onze favoriete dagelijkse metgezellen. Casual, comfortabel en geschikt voor elke outfit - ze verbeteren elke outfit en kunnen het hele jaar door gedragen worden, gewoon de perfecte schoen voor modebewuste vrouwen. Wij houden van onze sneaker selectie bij ara. Ontdek veel verschillende stijlen, kleuren en vormen in onze collecties.

Sneakers van ara - sportief, modern, veelzijdig

Sneakers: stijlvolle allrounders voor elke dag!

Sneakers zijn een geslaagde mix van sportief design en hoog draagcomfort. Of het nu op kantoor is, tijdens het shoppen in de middag met je vriendin of voor het feest in de avond: met sneakers ga je perfect de dag door. Deze schoenen zorgen altijd voor de juiste uitstraling. Ze zijn een fashion highlight, maar ook heerlijk ongecompliceerd. Ze bieden comfortabel draagcomfort en de perfecte grip bij elke stap. Pijnlijke voeten, blaren of drukpunten behoren tot het verleden met modellen van ara.

Koopadvies: damessneakers in verschillende vormen

Deze damesschoenen zijn bij ara verkrijgbaar in verschillende vormen. We lichten de verschillen graag kort toe:

Low-top: Low-top sneakers hebben de eigenschap dat ze onder de enkel eindigen. Ze zijn een echte klassieker. Bij ara zijn deze modellen verkrijgbaar met of zonder vetersluiting, met ritssluiting of gewoon om snel in te stappen.

High-Top: Dit zijn enkelhoge schoenen die meestal zijn voorzien van vetersluiting. Ook hier zijn er varianten die een ritssluiting hebben die het aan- en uittrekken vergemakkelijkt. Sommige modellen hebben een modieuze sleehak, wat de schoenen tot een echte eyecatcher maakt.

Instappers: deze variant wordt ook wel slip-on genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden, kenmerkt deze sneaker zich door het feit dat je er direct in kunt glijden. Hij overtuigt met de beste draageigenschappen en ziet er ook nog eens goed uit.

Combineer zoals u wilt!

Sneakers zijn een echt combinatiewonder! Ze passen zowel bij een luchtige zomeroutfit als bij casual avondkleding. Als chique smart casual wear zijn sneakers zelfs op kantoor te zien.

Wie van een sportieve stijl houdt, kan damessneakers met een legging, een sweatshirt of een casual oversized sweater dragen. Een combinatie met hoge schoenen, een strakke jeans en een stijlvolle poncho is aan te raden tijdens de shoppingtour. De modellen met bijzondere prints zien er geweldig uit met een bootcut-jeans en een zijden blouse. Draag er op koude dagen gewoon een lekker donsjack bij. Je look wordt vrouwelijk wanneer je een lichtgekleurde sneaker combineert met een romantische maxi-jurk. Met de sportieve schoenen, met lichte neus en bloemenprints creëer je een spannende stijlbreuk. Of draag de elegante, effen modellen met een blazer en blouse en creëer een chique kantooroutfit.

U kunt kiezen wat u wilt. Of het nu kleurrijk en gedessineerd is, effen en effen of met glitter en strass steentjes – er zijn sneakers in vele variaties. Zo stelt u gemakkelijk uw eigen favoriete outfit samen.

De bijzondere eigenschappen van ara damessneakers

De damessneakers van ara zijn niet alleen indrukwekkend qua uiterlijk. Ze worden ook gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking. Soepele, zachte bovenmaterialen zien er stijlvol uit en flatteren tegelijkertijd de voet. Lichte en flexibele TR- of PU-buitenzolen van onze Federleicht-modellen zorgen voor een heerlijke loopervaring. Binnenin zit hoogwaardig leer, wat zorgt voor een hoog draagcomfort en een aangenaam voetklimaat. Met uitneembare inlegzolen of voetbedden kunt u uw eigen inlegzolen gebruiken. Een hoogtepunt zijn de modellen in onze seamless collectie, die zijn vervaardigd zonder naden in de voorvoet, en daarmee op geen enkele manier drukpunten creëren in dit gevoelige gebied. De varianten in breedte H bieden u optimaal comfort voor bredere voeten.

Ook voor elk weer is er de juiste schoen. De lichte modellen in lichte kleuren zijn een ideale metgezel in de lente en zomer. Bij regenachtig weer raden we sneakers met Gore-Tex uitrusting aan, deze maken de schoen ademend en waterdicht. De versies met comfortabele warme voering houden uw voeten ook op koude herfst- en winterdagen behaaglijk warm.

Ontdek nu het grote aanbod aan hoogwaardige sneakers bij ara. Ook andere schoenen vindt u hier, zoals veterschoenen, pumps en sandalen. Bestel eenvoudig en gemakkelijk online en laat uw favoriete schoenen snel en gratis bij u thuis bezorgen!

Koopadvies: zo koopt u de juiste maat schoenen

De meeste mensen kennen hun schoenmaat heel goed. Bij de breedte is dit zelden het geval. Dit is echter cruciaal voor een goed draagcomfort en gezonde voeten. Zo meet u de schoenbreedte: ga eerst rechtop staan en verplaats uw gewicht gelijkmatig aan beide kanten. Vraag een tweede persoon om op het breedste punt een meetlint rond de bal van uw voet te leggen. Neem nu het resultaat in centimeters van de schoenbreedtetabel.

Schoenwijdte

Nederlandse
Maat
E F G H K
35 20,7 21,2 21,7 22,2 23,2
36 21,1 21,6 22,1 22,6 23,6
37 21,5 22 22,5 23 24
38 21,9 22,4 22,9 23,4 24,4
39 22,3 22,8 23,3 23,8 24,8
40 22,7 23,2 23,7 24,2 25,2
41 23,1 23,6 24,1 24,6 25,6
42 23,5 24 24,5 25 26
43 23,9 24,4 24,9 25,4 26,4
44 24,3 24,8 25,3 25,8 26,8

Hetzelfde geldt voor de schoenbreedte als voor de schoenmaat: Als u tussen twee maten in zit, kies dan bij twijfel de grotere. Dit zorgt ervoor dat uw voeten altijd voldoende ruimte hebben.

€10 korting !
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang €10 korting !*